50_xronia_seps_logo

phsihologika themata

banner-announcement

banner-seminaria

facebook-logo

twitter-logo

stamp

 

 

 

Θέσεις Εργασίας

12/02/2017
Ζητείται Ψυχολόγος

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ προσανατολισμένη στο γνωστικό συμπεριφοριστικό μοντέλο και εμπειρία τουλάχστον 5 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπείών στο Κερατσίνι. Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


2/02/2017

"Ζητείται συνάδελφος για συστέγαση σε επαγγελματικό χώρο (με ή χωρίς επίπλωση) στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.  Επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

Σας ευχαριστώ  Σ. Π. Διαρεμέ 

 18/01/2017

Θέση εργασίας: Κλινικός Ψυχολόγος (ΓΣΘ) για συνεργασία

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κλινικού ψυχολόγου με άδεια εξασκήσεως επαγγελματος, εκπαίδευση στη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και δυνατότητα έκδοσης μπλοκ παροχής υπηρεσιών για συνεργασία σε υπό ίδρυση κέντρο ψυχοθεραπείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Προϋπηρεσία, κλινική εμπειρία καθώς και εμπειρία σε θεραπεία ομάδων και ασκήσεις χαλάρωσης (PMR Jacobsson, Autogenic Training, MBSR) θα θεωρηθούν προσόν.

Αποστολή αναλυτικού βιογραφικού στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank"> info@agorastos.net

Τηλ. Επικοινωνίας: 694 386 2465

 


06/01/2017
Οι Ψυχολογικές Υπηρεσίες  ΟΕ. ζητούν ψυχολόγο με εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών με ειδίκευση στις Ψυχολογικές Αξιολογήσεις Ενηλίκων -Εφήβων - Παίδων. Παρακαλούμε αποστείλατε το βιογραφικό σας στο email: psyservices1@ gmail.com


 

15/11/2016

Αγαπητοί,

Για τους Συλλόγους της "Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ." χρειάζεται ένας Ψυχολόγος και ειδικά για Κέντρο Ημέρας για ωράριο από 15:00-21:00.

Είναι αναγκαία η δυνατότητα του αιτούντος, για θεραπευτικές πράξεις στους λήπτες του Κέντρου Ημέρας και των Οικογενειών τους. Παράλληλα θα χρειαστούν από το ίδιο άτομο και κάποια διοικητικά καθήκοντα (παρουσιολόγιο, πράξεις κλπ).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την  κ. Αναστασία Γιαννετοπούλου - Πρόεδρο της "Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ."  στα τηλέφωνα : 

Τηλ. : 210-6980 586 (προτιμήστε επικοινωνία στο σταθερό τηλέφωνο)

 Κιν. : 6945-54 54 79.

Περιμένουμε σύντομα την απάντηση σας ή και βιογραφικά.

Με εκτίμηση, Για την "Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ."

Η ΠρόεδροςΑναστασία Γιαννετοπούλου

15/11/2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Το Σωματείο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ - Δ.Α.Δ Ν. Καστοριάς»ΝΠΙΔ, που ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στην Καστοριά, λαμβάνοντας υπόψη:

 1. τις διατάξεις του Ν. 2716/99
 2. την υπ. αριθμ. πρωτ. Υ5β/Γ.Π.οικ.156618/25-11-2009 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2444/Β’/14-12-2009), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
 3. την υπ. αριθμ. πρωτ. Υ5β/οικ.1962/21-09-2000 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1268/Β’/19-10-2000), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
 4. την υπ. αριθμ. πρωτ. Α4β/Γ.Π. 110204/14/28-04-2015 άδεια λειτουργίας της Μονάδας
 5. την υπ. αριθμ. πρωτ. 276/12.10.2016 παραίτηση επιστημονικά υπεύθυνης –ψυχολόγου του Κέντρου Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού Ν. Καστοριάς
 6. την υπ.αρ. 1 Απόφαση της Πράξης 12/08-11-2016 του Δ.Σ. του Σωματείου

ζητά την πρόσληψη Επιστημονικά Υπευθύνου με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του «Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού, Ν. Καστοριάς», που εδρεύει στους Μανιάκους Καστοριάς, για τη χρονική περίοδο από 09-12-2016 έως 08-12-2017:                

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Ειδικότητα Ψυχολόγου ΠΕ για την κάλυψη της θέσης του Επιστημονικά Υπευθύνου του Κέντρου Ημέρας.

 Το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης με συνημμένο το έντυπο της αίτησης, και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις προθεσμίες και τα κριτήρια επιλογής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.autismkastoria.gr και στον ιστότοπο του Κέντρου Ημέρας www.autismkastoria-kentrohmeras.blogspot.gr.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι (20) ημερών και αρχίζει από την επομένη της 10/11/2016, ημέρας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Σωματείου και λήγει την Τετάρτη 30/11/2016.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ζάγκα Αριστούλα


19/10/2016

Ζητείται συνάδελφος ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής (κατά προτίμηση Συστημικής κατευθυνσης)με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μπλοκ παροχής υπηρεσιών για συστέγαση και μοίρασμα εξόδων. Το γραφείο βρίσκεται Μαιάνδρου 11 (Μιχαλακοπούλου, έναντι crowne plaza-πλησίον μετρό Μεγάρου Μουσικής).

Τα μηνιαία έξοδα είναι περίπου  200-220 ευρώ ανά άτομο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6945420413 κα Τζίβα


 

29/09/2016
Ζητούνται: Ψυχολόγος, Κοινωνικός/ή Λειτουργός, Ειδικός/ή Παιδαγωγός, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Κοινωνικός Φροντιστής για τη Μεταβατική Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στη Χίο

πληροφοριες εδώ


 

19 / 07 / 16

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο δήμος Αθηναίων αναζητά ιατρικό προσωπικό για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του στο πλαίσιο τουβπρογράμματος «RelocationSchemeProgram»,www.developathens.gr/el/relocation, που αφορά στην προσωρινή στέγαση προσφύγων και υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τη χρηματοδότησητης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος της Αθήνας θέλει να στελεχώσει την ομάδα του έργου με γιατρούς πέντε (5) ειδικοτήτων.

Δείτε όλες τις ειδικότητες εδω σε pdf


 
19 / 07 / 16

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για την αντιμετώπιση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, με επιχορήγηση του Τακτικού Π/Υ του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το ΔΣ του φορέα ενδιαφέρεται για την κάλυψη θέσης Ψυχολόγου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου και εξαρτημένης σχέσης εργασίας, μερικής απασχόλησης.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία στις διαταραχές πρόσληψης τροφής.
 
Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν έως 31/7/2016
1.Αίτηση (επισυνάπτεται)
2.Βιογραφικό σημείωμα
3.Φωτοτυπία πτυχίων
4.Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
5.Επαγγελματική εμπειρία-Συστάσεις
 
Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαρία Ροδίτη ή στην κα Κωνσταντίνα Καρανικολού στα γραφεία της ΑΝΑΣΑ στην διεύθυνση Λ. Συγγρού 36-38, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00-17.00.
 

 
19 / 7 / 2016

Το Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης "Στοχεύω" θέλοντας να μεγαλώσει την διεπιστημονική του ομάδα αναζητά:

•Παιδοψυχολόγο με εμπειρία σε παιδιά με ΔΑΦ για Πρωινό Τμήμα Πρώιμης Παρέμβασης. Απαραίτητη η πιστοποίηση ABA και TEACCH.

•Παιδοψυχολόγο με τουλάχιστον 3ετή εμπειρία σε παιδιά με ΔΑΦ και στην συμβουλευτική γονέων για 2 μέρες. Απαραίτητη η πιστοποίηση ABA και TEACCH καθώς και το μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Επίσημη σελίδα www.stoxeuw.gr


 
19 / 7 / 2016

''Ενοικιάζεται χώρος στο ισόγειο του Πολυιατρικού Κέντρου Αχαρνών σε ψυχολόγο και παιδοψυχολόγο. Ο χώρος είναι πλήρως ανακαινισμένος και με κλιματισμό. Το Πολυιατρικό Κέντρο Αχαρνών είναι το πρώτο διαγνωστικό-θεραπευτικό κέντρο στις Αχαρνές με παρουσία 20 χρόνων στην παροχή υψηλών ιατρικών υπηρεσιών. Οι ήδη υπάρχουσες ειδικότητες στο κέντρο είναι οι εξής: Μικροβιολόγος, Παιδίατρος, Ορθοπεδικός, Οφθαλμίατρος, Ουρολόγος, Χειρουργός, Παθολόγος & Οδοντίατρος. Πληροφορίες: 6973664374''


 
13 / 7 / 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για την αντιμετώπιση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, με επιχορήγηση του Τακτικού Π/Υ του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ΔΣ του φορέα ενδιαφέρεται για την κάλυψη θέσης Ψυχολόγου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου και εξαρτημένης σχέσης εργασίας, μερικής απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία στις διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν έως 31/7/2016

 1. Αίτηση (επισυνάπτεται)
 2. Βιογραφικό σημείωμα
 3. Φωτοτυπία πτυχίων
 4. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
 5. Επαγγελματική εμπειρία-Συστάσεις

Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαρία Ροδίτη ή στην κα Κωνσταντίνα Καρανικολού στα γραφεία της ΑΝΑΣΑ στην διεύθυνση Λ. Συγγρού 36-38, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00-17.00.

Τηλ. 210 9234904  Fax 210 9234907  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.anasa.com.gr

 


 

18/ 5 / 2016

Ζητείται Κλινική Ψυχολόγος με Μεταπτυχιακό στην Ψυχομετρία.

Παιδοψυχιατρικό και Ψυχιατρικό ιατρείο στην περιοχή του Φάρου Ψυχικού , ενδιαφέρεται

να απασχολήσει για δύο απογεύματα την εβδομάδα Κλινική Ψυχολόγο με Μεταπτυχιακό

στην Ψυχομετρία και εμπειρία στην χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων σε παιδιά ,

εφήβους και ενήλικες (ενδεικτικά: WISC-III, WAIS-IV, MMPI,CAT,TAT,Rorschach).

Θα προτιμηθούν όσοι διαθέτουν δελτίο παροχής υπηρεσιών.

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

10/5/2016

Οι Γιατροί του Κόσμου προκηρύσσουν νέες θέσεις εργασίας ψυχολόγων (8 θέσεις) και κοινωνικών λειτουργών (3 θέσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα:
http://mdmgreece.gr/category/thesis-ergasias/
Kαταληκτική ημερομηνία για την αποστολή βιογραφικών στις 15 Μαίου 2016.


 

21 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

    Παρακαλώ εάν υπάρχει στην περιοχή της Αττικής ψυχολόγος , προτιμότερη η περιοχή κοντά στο Καλαμάκι, που να μπορεί να κάνει μαθήματα σε παιδάκι με αυτισμό τεσσάρων ετών, στη Βουλγαρική γλώσσα ας επικοινωνήσει μαζί μου.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

10 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

«ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΙΣ POST DOC»

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.)

Τμήμα Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής (ΕΚΠ)

Καθηγητής Γεώργιος Θ. Παυλίδης Καθηγητής Μαθησιακών Δυσκολιών

Απαιτούνται Ph.D. (αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ) & πολύ καλή γνώση: Αγγλικών, Η/Υ, SPSS.

Συγγραφικές και Ερευνητικές Ικανότητες, με ενδιαφέρον σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω θέματα:

ØΜαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία

ØΔΕΠΥ

ØΒullying

Ø  Οφθαλμοκίνηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους μέχρι: 30 Απριλίου 2016  στον:

Καθηγητή Γεώργιο Θ. Παυλίδη Τηλ. 2310-891333-4     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

10 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Εργασίας σε κέντρο ηλικιωμένων με Alzheimer, 2016-2017, Ιταλία

Δυνατότητα συμμετοχής σε πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Εργασίας (European Voluntary Service, E.V.S.) στην Ιταλία.

To πρόγραμμα αφορά κοινωνική εργασία σε κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων που πάσχουν από Alzheimer το οποίο λειτουργεί ο κοινωνικός συνεταιρισμός "Margherita". Η εργασία αφορά κυρίως την συμβολή στη διεξαγωγή δημιουργικών δραστηριοτήτων και εργαστηρίων για τους ηλικιωμένους.

Περιοχή: Sandrigo, βόρεια Ιταλία.

Έναρξη: Άμεση, εντός του Μάρτη/Απρίλη 2016.

Διάρκεια: 10 μήνες.

Ηλικιακό όριο (αυστηρό): 18-30 ετών

Καλύπτονται τα έξοδα διαμονής-διατροφής και ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης.

Καλύπτεται το κόστος ταξιδιού, ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση, έως το ανώτατο ποσό των 275 ευρώ.

Δίνεται μηνιαία αποζημίωση 115 ευρώ.

Παρέχονται μαθήματα ιταλικής γλώσσας.

Γλώσσα εργασίας: αγγλικά (βασική γνώση)

Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις κοινωνικής εργασίας ή γνώσεις γύρω από τη νόσο του Alzheimer. Ωστόσο, προτεραιότητα θα δωθεί σε άτομα που γνωρίζουν και την ιταλική γλώσσα, σε άτομα που έχουν πραγματοποιήσει σπουδές στον χώρο της ψυχολογίας/κοινωνικής εργασίας ή/και διαθέτουν εμπειρία εργασίας με ευάλωτες ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: "Εμείς και ο Κόσμος", mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαδικτυακή ανάρτηση ανακοίνωσης:

http://blog.nuestromundo.gr/2016/03/alzheimer-2016-2017.html

«Εμείς και ο Κόσμος/Nuestro Mundo»

www.nuestromundo.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ηράκλειο Κρήτης

 


 

 

10 Μαρτίου 2016

ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Ζητείται ψυχολόγος ή συναφής ειδικότητα για συστέγαση με ψυχολόγο σε γραφείο 70 τμ.  στο κέντρο της Γλυφάδας, το οποίο λειτουργεί από το 2007.

Παρακαλώ αφήστε μήνυμα στο 2108990808.

 


 

10 Μαρτίου 2016

Η ΜΚΟ Home-Start Ελλάς θα προσλάβει άτομο με πτυχίο κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Τηλ επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 693 4226729.

 Χρυσούλα Κυρκίτσου

Σύμβουλος ανάπτυξης προγραμμάτων Home-Start στην Ελλάδα  Χρυσούλα Κυρκίτσου

Κατεβάστε την Αγγελία εδώ

 


 

4 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30,

καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:

μίας (1) θέσης εργασίας στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου στη Χίο, με ειδικότητα:

Ψυχολόγος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (πλήρους απασχόλησης).

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης σχέσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

 Αίτηση Υποψηφιότητας

 Φωτοαντίγραφα Πτυχίων (για αυτά που έχουν αποκτηθεί στο εξωτερικό θεωρείται απαραίτητη και η

προσκόμιση της σχετικής αναγνώριση & αντιστοίχισης από το ΔΟΑΤΑΠ).

 Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος

 Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από

την διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Κατά την αξιολόγηση και επιλογή θα συνεκτιμηθεί η κλινική εμπειρία, η γνώση και πρακτική στην Κοινοτική

Ψυχιατρική, η διενέργεια τεστ καθώς και η κατοχή διπλώματος οδήγησης.

Η αρχική αξιολόγηση των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και η τελική επιλογή

θα πραγματοποιηθεί μετά από συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου,

Εγκρεμού 30, Χίος 82100, καθημερινά 9:00-17:00 από την δημοσίευση της παρούσης ως τις 18/03/2016

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου καθημερινά 9:00 - 21:00,

στο τηλέφωνο 22710 20000.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΠΕ

Π. Σιδηροφάγη

ΕΓΚΡΕΜΟΥ 30 - ΧΙΟΣ 82131 - ΤΗΛ.: 22710 20000, FAX: 22710 21213

www.kpechios.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

15 φεβρουαρίου 2016

Ζητείται Ψυχολόγος

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ προσανατολισμένη στο γνωστικό συμπεριφοριστικό μοντέλο και πολυετή εμπειρία στις αγχώδεις διαταραχές στην παιδική ηλικία, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπείών στο Κερατσίνι. Απαραίτητη προυπόθεση δελτίο παροχής υπηρεσιών. Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 


 

15 φεβρουαρίου 2016

Ενοικιάζεται χώρος για συστέγαση με Λογοπεδικό στα σύνορα Βύρωνα/ Καισαριανής. Πρόκειται για μεζονέτα δύο ορόφων, οι οποίοι συνδέονται με εσωτερική σκάλα και έχουν διαφορετικές εισόδους.Οι επαγγελματικοί χώροι είναι ανεξάρτητοι, καθώς ο ένας βρίσκεται στον κάτω όροφο και ο άλλος στον πάνω. Το ενοίκιο είναι 200 ευρώ για τον κάθε θεραπευτή. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι λογαριασμοί. Ο χώρος είναι περίπου 48 τετραγωνικά. 

τηλ για πληροφορίες: 6976784990

 


 

 

12 φεβρουαρίου 2016

Ζητείται ψυχολόγος κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος, με δυνατότητα

δελτίου παροχής υπηρεσιών και προϋπηρεσία στην ψυχολογική υποστήριξη

παιδιών και στην συμβουλευτική γονέων σε κέντρο αποκατάστασης παιδιών και

εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες στα βόρεια προάστια. Βιογραφικά στο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

8 φεβρουαρίου 2016

Ζητείται Ψυχολόγος

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ προσανατολισμένη στο γνωστικό συμπεριφοριστικό μοντέλο και πολυετή εμπειρία στις αγχώδεις διαταραχές στην παιδική ηλικία, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπείών στο Κερατσίνι. Απαραίτητη προυπόθεση δελτίο παροχής υπηρεσιών. Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ

Η Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ προκηρύσσει τις

ακόλουθες θέσεις σύμβασης μίσθωσης έργου μέσω του Ειδικού Λογαριασμού

Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ για τη στελέχωση της Μονάδας Κοινοτικής Ψυχικής

Υγιεινής:

1- Δύο (2) θέσεις Ειδικευμένων Ψυχιάτρων Ενηλίκων

 2- Δύο (2) θέσεις Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας Κατηγορίας ΠΕ

 3- Δύο (2) θέσεις Εργοθεραπευτών με εξειδίκευση στη Ψυχική Υγεία

 4- Μία (1) θέση Ψυχολόγου με πιστοποιημένη γνώση στις ψυχομετρικές δοκιμασίες

 5- Μία (1) θέση γραμματέως

 Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων καλούνται εφόσον

κατέχουν τα γενικά και τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά

αίτηση και σύντομο βιογραφικό σημείωμα μορφοποίησης EUROPASS και δύο (2)

συστατικές επιστολές κατά προτίμηση προηγουμένων εργοδοτών, στην ακόλουθη

ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αποδεικτικό ηλεκτρονικής

παραλαβής.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μετά την αξιολόγηση των βιογραφικών και

προφορικής συνέντευξης.

*Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15η

Ιανουαρίου 2016.

Ζητείται Ψυχολόγος

 

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ προσανατολισμένη στο γνωστικό συμπεριφοριστικό μοντέλο και πολυετή εμπειρία στις αγχώδεις διαταραχές στην παιδική ηλικία, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπείών στο Κερατσίνι. Απαραίτητη προυπόθεση δελτίο παροχής υπηρεσιών. Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

banner-act


banner_europsy


50-xrovia_seps_216

efpabannergif
Created by mk design                                                                                                                  Υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα B.Μπουκουβάλα, Ά. Καράμπελας, Θ. Παπαδάκης