50_xronia_seps_logo

phsihologika themata

banner-announcement

banner-seminaria

facebook-logo

twitter-logo

stamp

 

 

 

Θέσεις Εργασίας

 

17-11-2015

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος,  συμπεριφορικής κατεύθυνσης και επαρκή επαγγελματική προϋπηρεσία σε δομές φιλοξενίας ή αποκατάστασης ατόμων με νοητική υστέρηση/αυτισμό/ διάχυτες αναπτυξιακές, ζητείται από Φορέα/Σωματείο για απασχόληση σε Οικοτροφείο στην Αττική.

Βιογραφικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

01-10-2015

Ζητούνται Οικογενειακοί Θεραπευτές Γνωσιακής -Συμπεριφορικής Θεραπείας με 5ετή εμπειρία και Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών. 

Email για τα βιογραφικά σας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

16-09-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ (ΔΟΜΗ ΦΩΚΙΔΑΣ)

Το διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας,

ΚΑΛΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ήτοι έως 17/09/2015, μερικής απασχόλησης κατά προτεραιότητα, για τις Μονάδες:

Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας και

Κέντρο ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές που διαβιούν στο Ν. Φωκίδας, με έδρα την Άμφισσα

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να διαθέτουν Πτυχίο Παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής ή δημοτικής εκπαίδευσης, μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική εκπαίδευση όπως επίσης εμπειρία στην ειδική αγωγή παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Υποβολή αιτήσεων - βιογραφικών:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες  θα πρέπει  να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν υποχρεωτικά με έναν από τους τρεις τρόπους, αυτοπροσώπως,  ταχυδρομικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εξής:

  • Υπεύθυνη δήλωση ενδιαφέροντος
  • Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
  • Βιογραφικό Σημείωμα, 

μέχρι και την 17η Σεπτεμβρίου 2015  και ώρα 15:00,  στη διεύθυνση: Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας – Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33 100 Άμφισσα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">ekpsfoki@otenet.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22650-22924 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από 9.00 π.μ έως 16.00 μ.μ .


09-06-2015

Ζητούνται 4ετείς φοιτητές ψυχολογίας για πρακτική στις ψυχολογικές υπηρεσίες για Ιούνιο - Ιούλιο 2015 και Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2015.

Για πληροφορίες καλέστε 16:00-20:00 καθημερινά στο τηλ 210 6810592

Email για τα βιογραφικά σας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

09-06-2015

Ψυχολόγος,κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος,προτιμητέα εξειδίκευση σε κάποιο ψυχοθεραπευτικό μοντέλο και επαρκή προυπηρεσίααπό Κέντρο Αποκατάστασης στο Χαλάνδρι(πλησίον μετρό).

Αποστολή βιογραφικών : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες στο τηλ.: 212-1012694

κ.Μαργέτη

Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιού και Ενήλικα

23-03-2015
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΣΑ

«Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ»

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ σε επτά βήματα

1. Ποιοι είναι δικαιούχοι.

Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα. Επίσης δικαιούχοι είναι και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ) που έχουν ιδρυθεί στα πλαίσια των δράσεων ΤοπΣΑ ή ΤοπΕΚΟ κι επιθυμούν να προσλάβουν με το πρόγραμμα  μέλη τους ως εργαζόμενους. Στο πρόγραμμα εντάσσονται οι επιχειρήσεις που δεν έχουν προβεί, κατά τη

διάρκεια του τριμήνου πριν την ημερομηνία της αίτησης (ημερολογιακά) για

υπαγωγή στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού. http://dimosiografia-politon.blogspot.gr/2015/03/blog-post_88.html#more

thl epik: 210 8813760

04-03-2015
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΨΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ:
ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
«Πανελλήνια έρευνα στο σχολικό πληθυσμό για τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (Έρευνα ESPAD 2015)»
Απευθύνεται σε:
4ετείς, μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/ριες, απόφοιτους κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών

26-12-2014

Ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος , προτιμητέα μεταπτυχιακή εξειδίκευση κλινικής/ψυχοπαιδαγωγικής κατεύθυνσης και επαρκή επαγγελματική προϋπηρεσία σε δομές φιλοξενίας ή αποκατάστασης ατόμων με νοητική υστέρηση/αυτισμό/διάχυτες αναπτυξιακές και άλλες ψυχικές διαταραχές ζητείται από το Κέντρο Ειδικών τόμων η «Χαρά», στην Παλλήνη Αττικής (www.kea-hara.gr) , για πλήρη απασχόληση.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: 210.66.66.702

Σοφία Θεοδόση

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η "Χαρά"

Λ. Μαραθώνος 90, Παλλήνη

Τηλ: 210.66.66.702

Fax: 210.60.30.619

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@kea-hara.gr

www.kea-hara.gr05-12-2014
Συστέγαση - επαγγελματική συνεργασία 
 
Παιδοψυχολόγος με εμπειρία στην προσχολική ηλικία (π.χ., αξιολόγηση συναισθηματικής κατάστασης, συμπεριφοράς, αυτοεκτίμησης), ζητείται για
συστέγαση - επαγγελματική συνεργασία με λογοθεραπεύτρια σε εν λειτουργία γραφείο στο Νέο Ηράκλειο. Μοίρασμα εξόδων.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102830092.
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 


26-06-2014

Ζητούνται συνάδελφοι για χρήση χώρου κάποιες μέρες ή ώρες σε γραφείο ψυχολόγων στην Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου (περιοχή Νοσ. Υγεία)

Τηλ. επικοινωνίας: 6932069798


 

7-05-2014

Ζητείται συνάδελφος για χρήση χώρου γραφείου ψυχολόγου για κάποιες ώρες ή μέρες την εβδομάδα. Το γραφείο βρίσκεται σε κεντρική λεωφόρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη προϋπόθεση ολοκληρωμένη ή τρέχουσα εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία. Τηλ. επικοινωνίας 6947234249. Ηλεκτρονική επικοινωνία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


16-02-2014

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΖΗΤΑΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ/ΣΧΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ & ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΜΕΙΣ .

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. ΠΛΗΡ. ΣΤΟ ΤΗΛ.: 2262027009, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, κα. ΡΗΓΟΥ

 


17-01-2014

Ζητειται τελειόφοιτος ή απόφοιτος ψυχολόγος άντρας για εθελοντική εργασία ως εκπαιδευόμενος για συνεργασία με ψυχολόγο σε δεκαπενθημερες ομαδικές συναντησεις ψυχοεκπαιδευτικού χαρακτήρα. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


20-12-2013
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ

«Πανελλήνια έρευνα για τον τρόπο ζωής και την υγεία των εφήβων-μαθητών ΠΟΥ/HBSC
(Έρευνα Π.Ο.Υ/HBSC 2014)»
 
 
Απευθύνεται σε:
4ετείς, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/ριες κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών
Το 2014 επαναλαμβάνεται σε περίπου 40 χώρες και στην Ελλάδα η Έρευνα τον τρόπο ζωής και την υγεία των
εφήβων-μαθητών ΠΟΥ/HBSC, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ερευνητικού Προγράμματος
Health Behaviour in School-aged Children (www.hbsc.org). Στη χώρα μας την ευθύνη της διεξαγωγής της
έρευνας έχει το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ, www.epipsi.gr). Για την
υλοποίηση της έρευνας το ΕΠΙΨΥ βασίζεται μεταξύ άλλων στην εθελοντική συμμετοχή 4ετών, απόφοιτων ή
μεταπτυχιακών φοιτητών κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών ιδρυμάτων της Αθήνας.
 

 

banner-act


banner_europsy


50-xrovia_seps_216

efpabannergif
Created by mk design                                                                                                                  Υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα B.Μπουκουβάλα, Ά. Καράμπελας, Θ. Παπαδάκης